top of page

fre 01 dec.

|

KL Bar & Scen

BOUNCE TO THIS #5

Bounce To This är tillbaka för volym 5 och återigen ett knökat program med liveakter och DJs inom det bästa av hiphop!

BOUNCE TO THIS #5
BOUNCE TO THIS #5

TID OCH PLATS

01 dec. 2023 20:00 – 02 dec. 2023 03:00

KL Bar & Scen, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sverige

OM EVENEMANGET

YOYOYOYO!!!

BOUNCE TO THIS i samarbete med Kollektivet Livet Bar &  Scen är nu tillbaka med sin femte version tillsammans med FETA artister och dj’s!!

Fredag 1 december, 20-03

Biljetter: 220kr + serviceavgift, via Tickster.com

20 årsgräns  (18 år vid förköp)

_________________________________

ADVANCE PATROL KOMMER TILL STOCKHOLM PÅ BOUNCE TO THIS VOL. 5!!!!

Det klassiska malmöbandet Advance Patrol gör en fet jävla comeback för att fira 20 års-jubilerande ambumet ”Utskrivna”, ett album som lämnat väldigt starka avtryck i den svenska scenen även tills idag med sina socialkritiska texter och ”rytmer från hemtrakten”. Vi är taggade på att ha dessa underground legender i Stockholm och se dem spela efter alla dessa år!!

 

STOCKHOLMSSYNDROMET -  Stockholm underground hip hop duo som består av Marre och Rikard ”Skizz” Bizzi som gör en comeback efter att ha kört i flera år med var sina soloprojekt. De är tillbaka nu 2023 och kommer säkert bjuda på en hel del feta bars och galna beats!! 

SHANTI BLANCO & M ACE - Shanti Blanco från Fridlyst kommer upp till Stockholm igen men denna gång för att köra tillsammans med vår favorit Boom Bap maniac M ACE! Dessa två talangfulla och mångsidiga rappare har nyligen börjat dela scen och kommer helt säkert att presentera en tung akt för er som älskar äkta Boom Bap! 

HAKEY & ASTRALA - Från Hip Hop kollektivet Auroera kommer dessa två vassa rappare/artister att presentera ett set tillsammans som förväntas leverera en minst lika original och personlighetssfylld atmosfär som alla deras projekt och verk gör! Det blir fett kul att se dessa två på scen! 

LOCALS REPRESENT!

Sist men inte minst kommer vi att ha en utav $veriges bästa och mest hårt arbetande beatmakers idag; Gonza! Tillsammans med en kollektiv presentation av heavy weight lokala och älskade karaktärer så som; Mäk, Sando, Christmaz och våra kära host för kvällen; Gustaf Fabian!!!

 

GUESTS 

Vi har fina gäst- DJs, bland annat Stockholms favoritdansare och hypebeast INDIGO tillsammans med R- SON DJ/Producent från Organiserat Kaos!!

_______________________

LÄMNA VÄSKAN HEMMA ♥

3/11 2023 beslutade Polismyndigheten om nästan totalt väskförbud på större evenemang i Sverige. Vi på Kollektivet Livet Bar & Scen tillåter därför endast mindre väskor MAX lika stora som ett A4-papper, 29.7 cm x 21 cm på alla våra evenemang. Alla väskor genomsöks, inga väskor tillåts hängas in i garderoben. För mer info surfa in på Polisen.se

DELA DETTA EVENT

bottom of page