top of page

lör 03 dec.

|

Ankomsthallen

Club Abzint Kinky Julmarknad

Den 3e December har Club Abzint julmarknad kl 11-17. Entre 60kr. Öppet för alla. Ett helt gäng försäljare med nytt & begagnat inom kinky kläder, redskap, konst, performance och mer har anmält sig.

Club Abzint Kinky Julmarknad
Club Abzint Kinky Julmarknad

TID OCH PLATS

03 dec. 2022 11:00 – 11:05

Ankomsthallen, Stadshamnen 26, 116 45 Stockholm, Sweden

OM EVENEMANGET

Vi har bokat ankomsthallen på stadsgårdsterminalen (t-bana Slussen) för julmarknad kl 11-17. Entre 60kr. 

Öppet för alla. Ett helt gäng försäljare med nytt & begagnat inom kinky kläder, redskap, konst, performance och mer har anmält sig. Det finns också föreningar och andra arrangörer av event på plats för att ge information om sin verksamhet. 

Hör mer om utlevnadsevent, pubträffar, munches, workshops, kurser och annat. Du kan också sitta i tomtens knä och berätta om dina julfantasier, eller hoppas på tur i vår julsmiskdamm. 

Club Abzint tar med badlakan, latex och annan Club Abzint-merch för den som behöver nytt eller planerar julklappar till vännerna.Fräulin Frauke kommer att genomföra sitt projekt ”In View of the Viewer” på plats som är en del av konstnären Felicia Bichard / Fräulein Fraukes undersökning av scenkonstbegreppet burlesque och “den sexuella kvinnan på scenen” som hon gör på Stockholm Konstnärliga Högskola. Frågor om vad burlesque är, och kan vara, utmanas och utvecklas tillsammans med Fraukes tankar om bland annat mötet mellan artist och publik. I verket bjuds deltagare, en i taget, in att ta del av en privat burlesqueshow. 

Solodeltagaren filmas när hen ser Frauke uppträda och blir “the performer” – den som betraktas.

Liveflödet projiceras för en sekundär publik utanför och denna videoinspelning kommer sedan att fungera som material i utvecklingen av ett framtida videokonstverk och som forskningsmaterial.I föreningsväg kan ni möta Dekadance, WISH och Gott & Blandat Social Club som presenterar sin verksamhet, Club Abzint och Blue Vision finns också med samt företag med rep, smiskverktyg, konst och kurser. Och läderhantverk och coola smycken såklart. På den privata sidan finns allt från latex, läder och tassels till highheels. Träffa bland andra Gott & Blandat Social Club, Dekadance, WISH, Sexperterna, Butthurt, Yorokobi, OuchPouchCraft, Xtas & Tantric Kink, Fräulein Frauke, Fittslöjd, Blue vision, Flirt Fashion, Hedenvinds Bilder, Kinky Art Jewelry, Catkin Moon, intima.se och Club Abzint. Alla dessa plus ett antal privata säljbord med second hand.

Dekadance har efterfest i annan lokal från kl 22.00 –  https://www.darkside.se/?event=51205

DELA DETTA EVENT

bottom of page