top of page

tors 26 jan.

|

Södermalm

Därmed basta! - ett samtal om att få det hett om öronen

Vi lägger i en extra vedklabbe och tar oss an det detta glödheta ämne tillsammans med Jens Linder(författare till boken Bastu), Hans Hägglund(läkare, bastubadare och författare till boken Bastuboken: heta fakta om bastu och hälsa) och Karolina Wiell(Fil. Dr. i Ekonomisk-historia)

Därmed basta! - ett samtal om att få det hett om öronen
Därmed basta! - ett samtal om att få det hett om öronen

TID OCH PLATS

26 jan. 2023 18:00

Södermalm, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sverige

OM EVENEMANGET

Nyttigt, syndigt eller bara skönt? Bastun har genom historien varit både hatad och älskad! Nu i vintertid är vi många som gärna sitter och svettas därinne, antingen ensam eller tillsammans med andra… Men kan det vara farligt att koka sig själv på det där viset? Håller bastun på att konkurreras ut av den nya trenden med vinterbad? Hur bastade folk förr? Och framför allt, hur hälsosamt är det?

Vi lägger i en extra vedklabbe och tar oss an det detta glödheta ämne tillsammans med Jens Linder(författare till boken Bastu), Hans Hägglund(läkare, bastubadare och författare till boken Bastuboken: heta fakta om bastu och hälsa) och Karolina Wiell(Fil. Dr. i Ekonomisk-historia med inriktning på historiska bad).

Modererar gör läkaren Anna Nordlander och skådespelaren Edda Edlund

När? 26/1 kl 18.00

Var? I Kroppens hus lokaler på Stadsgårdsterminalen (5 minuters promenad från Slussen)

Pris? Ingenting! Men begränsat antal platser, boka din stol på: https://billetto.se/.../darmet-basta-ett-samtal-om-att-fa...

Mycket varmt välkomna!

DELA DETTA EVENT

bottom of page