top of page

lör 29 juli

|

Kollektivet Livet Bar & Scen

Docktunes presents: Mischluft from Germany - A Night of Techno!

Lördag 29 juli arrangerar vi tillsammans med Kollektiv1 en helkväll inne i klubben fylld av techno, trance och mycket mer nere i klubben.

Docktunes presents: Mischluft from Germany - A Night of Techno!
Docktunes presents: Mischluft from Germany - A Night of Techno!

TID OCH PLATS

29 juli 22:00 – 30 juli 03:00

Kollektivet Livet Bar & Scen, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sverige

OM EVENEMANGET

Biljetter finns på Tickster: https://secure.tickster.com/sv/macxkytulhrwhvu/products

Kollektiv1 är en elektronisk musikupplevelse som bjuder in till en enastående atmosfär och energi. Det är en kväll dedikerad till att förena musikälskare och ge dem möjlighet att dansa till hypnotiska beats i en unik miljö. 

Kollektiv1 har riktat sina ögon och öron mot bland annat den tyska techno scenen, men även lokalt. Kvällen kommer bli en resa mellan tech-house, progressiv techno, techno med industriella influenser och möjligen även inslag av acid techno och dub techno.

Lineup: 

Gabriel Munther (Stockholm). Öppnar kvällen gör Gabbe som har en gedigen musik bakgrund med musik från hela musik biblioteket.

Mischluft (Tyskland): Mischluft är en framstående techno-DJ från Tyskland. Med sin förmåga att blanda olika subgenrer skapar Mischluft en uppslukande ljudupplevelse. Han kommer att spela mellan kl. 01:00 och 03:00 och ta festen till nya höjder.

Greta Westling (Stockholm): Greta Westling är en talangfull DJ från Stockholm. Hon är känd för sina dynamiska och pulserande set. Greta kommer att ta över scenen mellan 23:00-01:00 och leverera en elektronisk musikresa som får dig att dansa hela natten.

Mer info inför festen kommer läggas upp på Kollektiv1 Instagram: https://instagram.com/kollektiv1_?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Åldergräns 20 år (18 år med förköpt biljett).

DELA DETTA EVENT

bottom of page