top of page

lör 19 aug.

|

Terrassen

FIVE SENSE SATURDAY at Kollektivet Livet Terrassen | Fri entré!

En eftermiddag på vår terrass som tillfredsställer alla dina sinnen!

FIVE SENSE SATURDAY at Kollektivet Livet Terrassen | Fri entré!
FIVE SENSE SATURDAY at Kollektivet Livet Terrassen | Fri entré!

TID OCH PLATS

19 aug. 13:00 – 18:00

Terrassen, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sverige

OM EVENEMANGET

FIVE SENSE SATURDAY - ett event som tillfredsställer alla dina sinnen!

Vi bjuder in till en drömmig dag på Kollektivet Livets terrass för att fira det som bör firas. Livet, och alla dina sinnen! En magisk eftermiddag med visuell konst, konst för att känna på, mat, drinkar och musik där vi för en stund tillsammans kan njuta till solnedgången.

Bra vibrationer om och om och om igen! ❤

Välkomna 13:00-18:00

19 Augusti 2023

Fri entré!

MUSIK

Ett DJ-set drypandes av het melonsaft av towLie (Käften Records) som ni säkerligen sett bakom spakarna på lyssningsbaren Hosoi.

Lyssna på towLie: soundcloud.com/towlie

www.discogs.com/label/341733-Käften

www.instagram.com/bowlingtowlie/

KONST:

Finn Pääjärvi Öhlund visar en del av en ny serie verk med den övergripande titeln Medea. Han är konstnär med bakgrund inom graffiti och firar 30 år som ”writer”.

Malvina Serrander är Inspirerad av retro-futuristisk mönsterdesign och graffiti, tar hennes konst med oss in i hennes egen dimension.

Sarai Alvares Riveros är en högaktuell textilkonstnär, allkonstnär performance artist och pedagog, som gör allt från muraler och textil workshops till skulpturer med bultande, pulserande feminism i fokus, sprungen, med evig kraft, ur människans eviga behov av frihet och respekt.

Isa Winter Maxe återkommer i sin konst, till olika representationer av njutning och återhämtning. Allt från interaktiva rum, muraler och workshops. Men även mindre målningar, installationer och skulpturer. Här nu med Hyllningar till drömmar.

DELA DETTA EVENT

bottom of page