top of page

tors 01 juni

|

Kollektivet Livet Bar & Scen

Föreställning — [e s c] teaser performance | Fri entré!

Ongoing Realities visar en duett ur föreställningen [e s c] som utforskar eskapism, behovet av fantasi och paus, där logiken hos algoritmer och sociala medier inspirerat den koreografiska undersökningen.

Föreställning —  [e s c] teaser performance  | Fri entré!
Föreställning —  [e s c] teaser performance  | Fri entré!

TID OCH PLATS

01 juni 21:00

Kollektivet Livet Bar & Scen, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sverige

OM EVENEMANGET

Två dansare, digitala och verkliga, i ett blandat tidslandskap mellan overheadmaskiner och projektion ger en kort inblick i [e s c]:s universum. Föreställningen sker på Kollektivet Livet stora scenn under kvällen med "Quizz-demokraterna".

Performance kl  21.00 på stora scen. Fri entré!

• Full föreställning för [e s c] har premiär under festivalen SITE/Specific den 16:e juni kl. 18.00. Under festivalveckan har OR även en utställning där de visar animerad koreografi som utvecklats i samarbete med animatören Dr. Formalyst. I utställningen visar de även bilder och film som skapats tillsammans med duon A EYE och där AR-kreatören Yuvia Maini ger rörelse åt bilderna via en interaktiv app.

Mer information om detta multimodala verk och biljetter till premiären (gratis) på vår hemsida https://ongoingrealities.se

Med stöd av Stockholms stad och Kulturrådet samt via residens med PlayLab Skövde, Högskolan i Skövde, Konstmuseet i Skövde, Site Inkubator i Farsta och Danscenter Sthlm.

• Ongoing realities (OR) består av koreografduon Anna Näsström och Johan Bandholtz och är ett projekt och en början på plattform som undersöker dans och koreografi i mötet med analoga och digitala tekniker såsom Motion Capture, animation och Virtual Reality. OR erbjuder flerfaldiga och mångsinnliga scenkonstupplevelser för både scen och site specifics. •

• Med konst och kultur av aktörer från hela spektrat av kreativa näringar, kommer Kollektivet Livet verka för att skapa den platsen staden saknar, där de mest oförutsedda samarbeten och möten kan ske, där mellanrummet och det oplanerbara när kreativitet och dit besökare kommer för att sömlöst stå framför, mitt på eller bakom scenen.

DELA DETTA EVENT

bottom of page