top of page

lör 12 nov.

|

Södermalm

Hoopdiggas presenterar - POWERPOSE FM LIVE #2

Hoopdiggas presenterar stolt POWERPOSE FM LIVE #2 // Ikhana // Ayla // Jaqe //

Hoopdiggas presenterar - POWERPOSE FM LIVE #2
Hoopdiggas presenterar - POWERPOSE FM LIVE #2

TID OCH PLATS

12 nov. 2022 17:00 – 13 nov. 2022 01:00

Södermalm, Stadshamnen 26, 116 45 Stockholm, Sweden

OM EVENEMANGET

Hoopdiggas presenterar stolt POWERPOSE FM LIVE #2 // Ikhana // Ayla // Jaqe //

Efter den snabbt slutsålda första Powerpose FM live kan vi stolt presentera höstens andra line-up den 12 november på Stadsgårdsterminalen – en kväll på en helt ny scen, tre väldigt intima konsertupplevelser med tre unika artister.

SE och HÖR

Ikhana Ayla Jaqe

fortsätta framtiden den 12 november på Terminalen.

LIMITERAT ANTAL (OBS 20+)

———————————————————————————————-

Jaqe

En av Sveriges genom tiderna bästa textförfattare. Efter debutalbumet “Filmen” visade Jaqe återigen varför han är orörd på tronen, samtidigt som han varit väldigt sparsmakad med var och hur han syns offentligt. Därför känns det extra spännande att Jaqe kommer uppträda på vår unika scen under denna kväll. Vi lovar en otroligt nära och intim upplevelse med en av scenens storheter.

Ayla

Det krävs ingen större presentation av fenomenet som är Ayla. Hennes röst och produktioner berör en på djupet och sätter fingret på vad en musikupplevelse ska vara. Att hon är ännu mer berörande live är något som vi alla kommer märka den 12 november.

Ikhana

Ikhanas liveshow har av Gaffa beskrivits som “ett unikum som spelar i en helt egen liga” – det är en självklarhet att hon ska stå på vår scen. Kanske kan det till och med vara så att hon kommer släppa ny musik precis innan Powerpose FM live #2?

DELA DETTA EVENT

bottom of page