top of page

tors 12 jan.

|

Södermalm

KLIMAKTERIET - ett samtal om hormoner, svett och tårar

En dag har du inga ägg kvar och svetten verkar aldrig ta slut! Klimakteriet kan vara en både omvälvande, jobbig och frigörande tid i livet. Kroppens hus bjuder in till ett samtal om det märkliga och svåra som drabbar halva jordens befolkning, men som ingen verkar vilja tala särskilt högt om.

KLIMAKTERIET - ett samtal om hormoner, svett och tårar
KLIMAKTERIET - ett samtal om hormoner, svett och tårar

TID OCH PLATS

12 jan. 18:00

Södermalm, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sweden

OM EVENEMANGET

En dag har du inga ägg kvar och svetten verkar aldrig ta slut! 

Klimakteriet kan vara en både omvälvande, jobbig och frigörande tid i livet. Men är alla verkligen förberedda på vad som kommer hända? Hur känns det egentligen att vara i klimakteriet? Kan man göra konst om det? Och hur har synen på klimakteriet ändrats genom åren?

Kroppens hus bjuder in till ett samtal om det märkliga och svåra som drabbar halva jordens befolkning, men som ingen verkar vilja tala särskilt högt om.

Medverkande: Saba Bereket Persson (konstnär och designer) Natalia Cruz(gynekolog inom Region Stockholm) Ulrika Hammar(journalist och författare till boken KLIMAKTERIET, Besvärad eller befriad?)

Modererar gör läkaren Anna Nordlander och skådespelaren Edda Edlund

När? 12/1 kl 18.00

Var? I Kroppens hus lokaler på Stadsgårdsterminalen (5 minuters promenad från Slussen)

Pris? Ingenting! Men begränsat antal platser, boka din stol på: https://billetto.se/e/klimakteriet-ett-samtal-om-hormoner-svett-och-tarar-biljetter-771609

DELA DETTA EVENT

bottom of page