top of page

fre 16 juni

|

Kollektivet Livet Bar & Scen

Klubb — Demokratiskt Dansgolv

Det mest rättvisa dansgolvet är äntligen tillbaka!

Klubb — Demokratiskt Dansgolv
Klubb — Demokratiskt Dansgolv

TID OCH PLATS

16 juni 2023 21:00 – 17 juni 2023 03:00

Kollektivet Livet Bar & Scen, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sverige

OM EVENEMANGET

OKEJ!! Nu är det sjukt dags igen för Stockholms röjjigaste och mest rättvisa dansgolv, det DEMOKRATISKA dansgolvet - där DU väljer musiken. Alla vet vad som gäller! Ni bestämmer låtarna och DJ-lagen gör allt för att göra era röster typ hörda!

Nypremiären på stadsgårdsterminalen var bland det vildaste vi upplevt på ett demokratikst dansgolv - genom alla tider, så räkna med festernas fest även denna gång. Euforisk transdans, allsång till tunga indiedängor, Eurodance, 90-tals rave, 2000-tals electro, Oldschool Hiphop, newschool whatever, Carola Häggkvist och norrländsk hardcore. Ingen riktigt vet vad som kommer att hända. Vi vet bara att det brukar spåra.

Denhär gången får hemmalaget besök av inga mindre än KLUBB PANDA 2.0!

Det som göms i snö kommer upp i tö sägs det - det gör även klubb panda, efter 100 år under isen så tinar dom äntligen upp era pophjärtan och värmer dem som aldrig förr med de popigaste bjudpopcornen i stan, såpbubblor, en kavalkad av indiehits och dundrande dansgolv. Så räkna deceniumets tyngsta och medvetnaste indieröj från pandahörnan!

Natuligtvis kontras det med episka och tidlösa fulklassiker. Hemmalaget gästas av den ytterst ruttade ANNIKAN som bjuder på nyttiga godbitar ur sitt hemliga förråd. Och som vanligt på micen - Ingen mindre än världsstjärnan KATHERYN LE ROUX hottar upp kalaset med sin närvaro, rättvisa och känsla för demokrati. Nu kör vi!

21-03

Fri entré första timmen

22-03 150 kr i dörren

DELA DETTA EVENT

bottom of page