top of page

lör 11 mars

|

Kollektivet Livet Bar & Scen

Klubb — Demokratiskt Dansgolv #1 | NYPREMIÄR!

Det är publiken på dansgolvet som har makten över kvällen. Ni bestämmer låtarna i sann demokratisk anda! Räkna med Festernas fest – ett gigantiskt battle med euforisk dans och allsång värre än Skansens! Lag 1: HannaPee + Martin Huss Knave Lag 2: Richard Rossa, Nina och Sotarn.

Klubb — Demokratiskt Dansgolv #1 | NYPREMIÄR!
Klubb — Demokratiskt Dansgolv #1 | NYPREMIÄR!

TID OCH PLATS

11 mars 22:00 – 12 mars 03:00

Kollektivet Livet Bar & Scen, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sweden

OM EVENEMANGET

NYPREMIÄR: DEMOKRATISKT DANSGOLV #1 – FESTEN DÄR PUBLIKEN VÄLJER MUSIKEN

Demokratiskt Dansgolv är tillbaka! Stockholms mest rättvisa dansgolv har det kallats. Och ni som har fyllt succépartyt till bristningsgränsen de senaste åren, vet vad som gäller. Det är publiken på dansgolvet som har makten över kvällen.

 Ni bestämmer låtarna i sann demokratisk anda! Räkna med Festernas fest – ett gigantiskt battle med euforisk dans och allsång värre än Skansens – ackompanjerat av tunga indiedängor, det allra bästa ur de senaste decennierna, mäktiga ballader och en och annan bortglömd hit, medan du dansar och skriker dig hes för att just DIN låt ska vinna!

DEMOKRATISKT DANSGOLV består av Nina Kienast och Richard Rossa. Nina, hjärnan bakom konceptet, har megalång erfarenhet inom klubbscenen och startade sin dj-karriär innan du föddes. Kanske bokstavligen för somliga. Richard, andra halvan av Demokratiskt Dansgolv, har en lång erfarenhet som arrangör, turnerande dj, musikproducent och skivbolagsboss.

DOMARE och KONFERENCIER är Kathryn LeRoux – vår bästa amerikanska skådespelare och komiker!

Lag 1: HannaPee + Martin Huss Knave Lag 2: Richard Rossa, Nina och Sotarn.

22-03 150kr i dörren, Kollektivet Livet Bar & Scen

DELA DETTA EVENT

bottom of page