top of page

lör 13 maj

|

Kollektivet Livet Bar & Scen

Klubb La Reina — Live: Min Stora Sorg

Välkomna till den extravaganta performanceklubben La Reina!

Klubb La Reina —  Live: Min Stora Sorg
Klubb La Reina —  Live: Min Stora Sorg

TID OCH PLATS

13 maj 21:00 – 14 maj 03:00

Kollektivet Livet Bar & Scen, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sverige

OM EVENEMANGET

Klubb La Reina är en performance-klubb där divan Min Stora Sorg och hennes undersåtar gör allt för att få dig att känna dig välkommen. Stämningen vi skapar är hemmafest extravaganza escandalosa!

La Reina är klubben där alla är en del av festen, klubben där hjärtan får bulta synligt, klubben som inte håller tillbaka.

Det bjuds på euforisk musik, skratt, otroliga scenframträdanden, något att dricka, något att mumsa på. Det bjuds på värme, kärlek, maximalism. ¡Dale a tu cuerpo alegría Macarena!

Biljetter ute nu! secure.tickster.com/sv/yepafxubp4tawnl

———————————————————————————

LIVE: MIN STORA SORG

I över 10 år har Min Stora Sorg varit en självklar del av den svenska musik och konstscenen. Fem kritikerrosade album är släppta och publik har mötts på flertal scener. Det unika med Min Stora Sorg är det alltid lika äkta uttrycket. Med texter som krossar lyssnarens barriärer och når rakt in i hjärtat. Det är storslaget och intimt på en och samma gång. Det är långt ifrån ljummen mellanmjölk.

Som live-akt är Min Stora Sorg något helt annat än på skiva. Eftersom allt med Min Stora Sorg tas på största allvar är såklart varje scenframträdande extra allt. Anpassat till scenen och tillfället skapar Min Stora Sorgs team en skräddarsydd maximalistisk upplevelse. Det kan vara svettiga, stroboskopiska och dansanta klubbspelningar storslagna konserter med fullt band, klädombyten och koreografi eller intima akustiska gig i stil med MTV ́s ikoniska Unplugged på 90-talet. Ann-Sofie får genom sin scennärvaro, humor och med sin sköra divighet publiken att känna sig sedda och att de är en del av något stort och unikt.

DELA DETTA EVENT

bottom of page