top of page

lör 18 mars

|

Södermalm

Klubb + Live — Sthlm HONKY TONK w. Special guest Fabian Ris Lundblad!

Återigen slår portarna upp för Stockholms nya oas (eller ska vi säga öken?) för alla countryälskare. En honky tonk med liveband och dans i sann Texas-anda. Det bjuds in till en hejdundrande countrykväll! Häng och snacka i en skön amerikansk atmosfär. Lär dig att dansa two-step som i Södern!

Klubb + Live — Sthlm HONKY TONK w. Special guest Fabian Ris Lundblad!
Klubb + Live — Sthlm HONKY TONK w. Special guest Fabian Ris Lundblad!

TID OCH PLATS

18 mars 2023 19:00 – 19 mars 2023 01:00

Södermalm, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sverige

OM EVENEMANGET

VARMT VÄLKOMNA TILL ÅRETS FÖRSTA COUNTRYFEST!

Återigen slår portarna upp för Stockholms nya oas (eller ska vi säga öken?) för alla countryälskare. En honky tonk med liveband och dans i sann Texas-anda.

Det bjuds in till en hejdundrande countrykväll!

Ta ett glas och lyssna på klassisk country. Häng och snacka i en skön amerikansk atmosfär. Lär dig att dansa two-step som i Södern och låt dig ryckas med av countryns glada, enkla och inbjudande form!

Vår sjumannaorkester The Stirrups spelar upp till dans med härligt medryckande låtar, däremellan spinner vår eminenta country-DJ Smooth Cactus skivor för ert nöje. Boot-tapping guaranteed! Håll i hattarna och sväng loss!

SPECIAL GUEST: FABIAN RIS LUNDBLAD

Sångaren med sammet i strupen, känd för sina klockrena George Jones-tolkningar och som trummis och körsångare i David Ritschards band, gästar oss och bjuder på äkta countryguld! Det här vill ni ABSOLUT inte missa!

INGEN DRESSCODE, Y’ALL COME!

ENTRÉ: 100 KR i dörren, Swish eller cash. Enklare mat samt dryck finns att köpa i baren. Garderob finns till billigt pris.

WORKSHOP I TWO STEP! med Miriam och Nils

COUNTRY DJ: SMOOTH CACTUS

LIVE PÅ SCEN: THE STIRRUPS

Bandet består av erfarna musiker och countryfans som stilrent levererar klassiska låtar, främst från The Golden Years (60-talet). Det blir Patsy Cline, George Jones, Buck Owens, Loretta Lynn m.fl.

Sång - Frida Ljungberg

Pedal Steel - Pigge Mattis

Akustisk gitarr - Mats Wikström

Elektrisk gitarr - Adam Poellinger

Trummor - Anders Eliasson

Fiddle - Ralf Fredblad

Bas - Anders Deurell

DELA DETTA EVENT

bottom of page