top of page

lör 22 apr.

|

Ankomsthallen Entré A

Kulturnatten på Stadsgårdsterminalen — Open Art Studios | Fri entré

Under kulturnatten kommer vi förvandla Ankomsthallen till en OAS (Open Art Studios) där flera begåvade konstnärer kommer skapa konst i realtid. Ett ypperligt tillfälle att uppleva den kreativa processen, samtidigt som ni har möjligheten att investera i ett verk eller två!

Kulturnatten på Stadsgårdsterminalen — Open Art Studios | Fri entré

TID OCH PLATS

22 apr. 16:00 – 23 apr. 00:00

Ankomsthallen Entré A, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sverige

OM EVENEMANGET

Lördag 22 April är ni välkomna till oss under Kulturnatten i Stockholm för att ta del av ett fullspäckat program. 

Ingång via entré B för alla programpunkter.

Kollektivet Livet välkomnar er till en unik möjlighet att besöka konstnärer i sina öppna ateljéer i Ankomsthallen på Stadsgårdsterminalen. Ni får en inblick i processen av en stor variation konstformer, får möjlighet att samtala med konstnärer och kanske även köpa hem ett nytt verk!

18:00 - 21:00 — Live målning - Urban konst. Flera konstnärer slutför ett offentligt verk längs promenadstråket från Slussen mot Stadsgårdsterminalen.⁠

19:00 - 21:00 — Stadsgårdsterminalen Social Club på terrassen. En ny samtalsklubb om Stockholms utveckling inom kultur och stadsutveckling med fokus på hållbarhet och inkludering. Special guest: Torun Boucher, Kulturborgarråd.

Mer info här: fb.me/e/3nqx17Qp1

Före och efter Social Club samtalet:

Stadsgårdsterminalens egna huskoreograf Robin Jonsson kommer visa en ny version av hans dansverk i VR "Get Real". Denna version är anpassad specifikt för avgångshallen och du kan förvänta dig mjuk sci-fi med dans i kvällsmörkret. Upplevelsen är gjord för VR och IRL och för att kunna delta i VR-upplevelsen på cirka 15min så behöver du boka din plats då platserna är begränsade. 

Boka din plats genom att mejla rebecka.berchtold@gmail.com och ange vilken tid samt för+efternamn.

Tiderna är:

18:30, 20:30, 21:30, 22:00

Avnjut en drink eller fika på takterrassen med Stockholms finaste utsikt - Vi kommer ha öppet 16:00 - 00.00. Välkommen att droppa in när du vill för att uppleva konstnärerna i sin kreativa process. ⁠

23.30-03.00 Nattklubb med Special Order och Fri entré på Kollektivet Livet Bar & Scen https://fb.me/e/2OVHCr3pK

Ingång via Kollektivet Livet trappan.

DELA DETTA EVENT

bottom of page