top of page

fre 28 apr.

|

Kollektivet Livet Bar & Scen

Live — Andreas Weise | Releasefest

Andreas Weise är inte ett nytt namn inom den internationella musiksfären. Med över 80 miljoner streams och #84 på Top 100 US Spotify, har han under en lång tid förtrollat sin publik med sin själfulla, klassiska röst och naturliga karisma. Välkomna på releasefest för nya albumet "The Circle"!

Live — Andreas Weise | Releasefest
Live — Andreas Weise | Releasefest

TID OCH PLATS

28 apr. 2023 19:00

Kollektivet Livet Bar & Scen, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sverige

OM EVENEMANGET

Biljetter ute nu! secure.tickster.com/hl8td4agb2n7kk0

Lyssna på nya singeln: https://spoti.fi/3Kvb4Bk

Andreas Weise är inte ett nytt namn inom den internationella musiksfären. Med över 80 miljoner streams och #84 på Top 100 US Spotify, har han under en lång tid förtrollat sin publik med sin själfulla, klassiska röst och naturliga karisma. Med start i svenska Idol, vidare till den stora succén med sina jullåtar och till att spela för fulla hus Sverige runt har Andreas hunnit bli både folkkär och jämförd med alltifrån Robbie Williams till vår tids crooner. Men vem är egentligen Andreas Weise? På kommande albumet ville Andreas gå bortom allas förväntningar och utforska nya musikaliska liksom personliga vägar. En resa genom hjärtat, själen och musiken. En resa han och forne Cherionmedlemen och Grammynominerade låtskrivaren Jörgen Elofsson påbörjade på en ö i Stockholms skärgård.

2021 började Andreas och Jörgen Elofsson jobba ihop på demos, över tid växte sig samarbetet starkare och djupare, och landade i en gemensam dröm i vad för musik de ville skapa för Andreas och hans röst. Samarbetet utvecklades från enstaka låtar till albumet The Circle som utforskar hjärtats och musikens gemensamma språk. Kärlek och rädsla som möts och bryts samman i livets kaos. Omfamnad i en tidlös ljudbild som för tankarna till en ung Elton John i modern tappning. Den vackra och stora balladen “The Circle” fångar kärleken väg genom högt och lågt och tar lyssnaren med på ett kärlekspars resa av två vilsna själar som förs samman, bryts samman och förenas igen i kärlekens flödande väg. I den mer poporienterade “Fight For Love” tangerar låten ytterligheterna av känslospektrat medan “Bleed” andas en skön, dansant feel good. Dessa tillsammans med sju låtar till är resultatet av Andreas autentiska och nära samarbete med Jörgen Elofsson. Tillsammans har det tagit Andreas röst och musikens kärna och förvandlat det till en djupare resa både musikaliskt och personligt. För Andreas har detta inte bara varit en resa som artist utan en introspektiv resa där han vågar visa vem han är. Som person, pappa, partner och artist. En resa som gått ut på att hitta den totala artistiska friheten att skapa låtar som kommer leva och växa genom livet.

DELA DETTA EVENT

bottom of page