top of page

tors 07 sep.

|

Kollektivet Livet Bar & Scen

Live — Bella Leonette

Soul, Jazz, r'n'b och spoken-word artisten Bella Leonette gör sin FÖRSTA headlinekonsert på bar & scen!

Live — Bella Leonette
Live — Bella Leonette

TID OCH PLATS

07 sep. 18:30 – 08 sep. 01:00

Kollektivet Livet Bar & Scen, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sverige

OM EVENEMANGET

Lyssna på Bella Leonette på Spotify: http://open.spotify.com/album/368G4QE19oDmNkhTO1OsYQ...

Bella Leonette skapar musik som bottnar i soul och rör sig mellan jazz, spoken word och R’n’B. Debuten “Missade samtal” 2020 är en spegling av självupplevda minnen, med influenser som sträcker sig från Bon Iver, Charlotte Day Wilson och Joy Crookes. 2022 släpptes uppföljaren “BORT MEN HEM” som hyllades av KULT, och var den enda i novemberupplagans handplockade “Albumen som fångat vår uppmärksamhet” med fulltaliga betyget 10/10;

“På BORT MEN HEM uppvisar Bella sitt varierande craftsmanship till det yttersta, inte bara som poet, men även som rappare och sångerska ../ det är så skarpt och välproducerat på alla fronter att det blir svårt att dissekera vilka element av denna EP som skulle kunna göras bättre. Resultatet är precis den typ av experimentation som förändrar landskapet kring text-driven soul, R&B och rap.”.

Under fjolåret spelade hon för ett fullsatt lilla Mejeriet, Cowgirl Gallery i Malmö och Kaijas i Stockholm, och har märkbart gjort sig ett namn på den svenska soul/jazz- och spoken word-scenen. I februari tog hon hem Nöjesguidens Malmöpris i musik-kategorin och följer upp ny musik med ett gig på Stadsgårdsterminalen den 7 september.

Biljetter ute nu via Tickster.com: https://secure.tickster.com/t20ze66h2n4h2yz

DELA DETTA EVENT

bottom of page