top of page

fre 08 sep.

|

Kollektivet Livet Bar & Scen

Live — General Knas | Legalideng Tour 3

Artisten, aktivisten och cannabisentreprenören General Knas ger sig ut på höstturne och legaliseringskampanj när ‘Legalideng Tour: 3’ sätts upp runt om i skandinavien.

Live — General Knas | Legalideng Tour 3
Live — General Knas | Legalideng Tour 3

TID OCH PLATS

08 sep. 19:00 – 09 sep. 03:00

Kollektivet Livet Bar & Scen, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sverige

OM EVENEMANGET

Live: General Knas - Legalideng Tour 3 

Support: Snapphaneklanen & DJ Partillo 

Dörrar: 19:00

 

Biljetter ute nu! secure.tickster.com/sv/8zur1wfm9k1dvpl 

Artisten, aktivisten och cannabisentreprenören General Knas ger sig ut på höstturne och legaliseringskampanj när ‘Legalideng Tour: 3’ sätts upp runt om i skandinavien. I över 20 år har Generalen varit verksam som artist, både som solo och i bandet Svenska Akademien. Lika länge har han fört kampen för förändring av vår inhumana narkotikalagstiftning och en fri planta. Med kärlek och musiken som vapen bjuder vi in till den sista delen av denna konserttrilogi av Sveriges i särklass tyngsta bas… General Knas!

Fredagen den 8 september blir det Legalideng i Stockholm när Generalen tillsammans med legenden DJ Partillo kommer till stan. Dessutom har vi bjudit med en gästartist som kommer och gästar med ett par låtar, mer info om denne kommer längre fram.. Dörrarna öppnar kl 20.00 och börjar med att spinna skivor med det tyngsta inom reggae & dancehall. Utöver det kommer det finnas fet merch, tävlingar och annat skoj på plats .

Evenemanget har 20-årsgräns (18 år med förköpsbiljett).

DELA DETTA EVENT

bottom of page