top of page

ons 13 dec.

|

Kollektivet Livet Bar & Scen

Live — Jaakko Eino Kalevi (FI)

Det musikaliska pop-geniet från Finland, Jaakko Eino Kalevi släpper det nya dubbelalbumet "Chaos Magic" och kommer till Stockholm med en helt ny liveshow!

Live — Jaakko Eino Kalevi (FI)
Live — Jaakko Eino Kalevi (FI)

TID OCH PLATS

13 dec. 19:00 – 14 dec. 01:00

Kollektivet Livet Bar & Scen, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sverige

OM EVENEMANGET

Biljetter ute nu via Tickster.com

Live på Kollektivet Livet Bar & Scen, Stockholm

Onsdag 13 December 2023, Dörrar 19.00

Biljettsläpp Måndag 11 september kl 12.00 via Tickster.com

____

I samband med de fantastiska nyheterna att JAKKO EINO KALEVI släpper det nya albumet "Chaos Magic" 17 November kan vi ivrigt medddela att vi får se honom LIVE hos oss 13 December 2023!⁠ Det musikaliska pop-geniet från Finland är en mästare på att kombinera syntpop, folk, funk och psykrock till något alldeles helt eget. Finlands främsta multi-instrumentalist som verkligen blivit en kulthjälte. ⁠

Stilmässigt täcker det nya albumet Chaos Magic en hel del mark, från den iscoola nyvågen av huvudspåret "I Forget" och delirium från "Dino's Deo" till det suggestiva discot med "Galactic Romance" och "Night Walk". Demonerna för albumet har tagit form under de senaste två åren och gjordes på olika platser i Europa – på artistresidens i Genève och Maajaam, Estland, och i studior i Berlin och den grekiska ön Hydra – innan de utvecklades i Aten på Mutual Sound Studios, en plats nära Jaakkos hjärta, drivs av hans vän Teemu Takatalo, som co-producerade och mixade Chaos Magic tillsammans med Jaakko. 

DELA DETTA EVENT

bottom of page