top of page

fre 17 mars

|

Södermalm

Live — Kanot | Fri entré!

Psychfunkens nya försvarare är tillbaka! Kanot släppte sitt första fullängdsalbum på Höga Nord Rekords i slutet av november 2022. På scen från ca: 22.30 - FRI ENTRÉ Konserten är en del av Fredasklubben som öppnar 19.00 och håller på till 03.00 med massvis av DJs och annat spännande på agendan.

Live — Kanot | Fri entré!
Live — Kanot | Fri entré!

TID OCH PLATS

17 mars 22:30

Södermalm, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sverige

OM EVENEMANGET

Psychfunkens nya försvarare är tillbaka! Kanot släppte sitt första fullängdsalbum på Höga Nord Rekords i slutet av november 2022 - fantastiska "Textile Fantasies”. Albumet tar oss till ett parallellt universum där nittiotalet aldrig hände. Nu är vi inget annat än IVRIGA till och höra detta live på scen.

Kanot är Jesper Jarold och Anton Kolbe. Med sin lyhördhet och förmåga att adaptera olika musikaliska uttryck har de varit involverade i några av de senaste årens mest intressanta svenska akter - Fontän, Tross, Uran Gbg, Ultra Satan mfl. Jarold och Kolbe väver, med hjälp av Lindha Kallerdahls expressiva röst, in sina olika bakgrunder i en eklektisk men slitstark ljudbild. Kalla det psykadelisk stavgångsmusik, primitiv dansmusik eller spekulativ folkmusik - det är fri musik, för den smartaste och dummaste eleven i klassen.

På scen från ca: 22.30 - FRI ENTRÉ

Konserten är en del av Fredasklubben. De öppnar 19.00 och håller på till 03.00 med massvis av DJs och annat spännande på agendan.

DELA DETTA EVENT

bottom of page