top of page

lör 07 okt.

|

Kollektivet Livet Bar & Scen

Live — Larry June + Special Guests

Missa inte amerikanska Larry June på scen tillsammans med: The Alchemist, Monroe Flow & DVME!

Live —  Larry June + Special Guests

TID OCH PLATS

07 okt. 19:00

Kollektivet Livet Bar & Scen, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sverige

OM EVENEMANGET

Biljetter ute nu! https://secure.tickster.com/5gkj9k24tg0gffg

Rapparen, glidaren och fifflaren Larry June delade sin uppväxttid mellan San Francisco och Atlanta. Hans musik låter därefter. Som ett fulländat möte mellan den amerikanska Söderns såsiga råhet och den amerikanska Västkustens tillbakalutade gangsta-smoothness.

Mycket med denne flow-säkre rappare handlar om olikheter som förenas. Hans rap och sound osar lika mycket gatuattityd och dimmig nätter doppade i glamour, som de gör alldaglig enkelhet. Han behandlar raplivets lyx, men också vanligheter som att vattna sina blommor och ta en tur ner till den lokala bondens marknad. Här samsas också ett slags medvetenhet med hiphop-skryt, utfört med en latent sinnesnärvaro och cool behärskning som är ytterst få rappare förunnat. Den avspända självsäkerhet bäddas in av ett drömlikt sound, en kombination som får till och med det mest banala att klinga som angelägenheter ur en sublim filmscen.

Det kritikerhyllade albumet “Spaceships on the Blade” landade 2022. Det följdes 2023 upp av samarbetsalbumet ”The Great Escape”. I det senare gör Larry June gemensam sak med ikonproducenten The Alchemist. Gästar gör bland andra Action Bronson, Wiz Khalifa och Curren$y. Larry June har tidigare turnerat med sådana som Post Malone, Asher Roth och Cousin Stizz. Nu intar han turnéns huvudroll.

DELA DETTA EVENT

bottom of page