top of page

fre 01 mars

|

KL Bar & Scen

Live — Olivia Lobato

Pop-stjärnskottet Olivia Lobato avslutar sin vårturné på hemmaplan i Stockholm på KL Bar & Scen!

Live — Olivia Lobato
Live — Olivia Lobato

TID OCH PLATS

01 mars 2024 19:00

KL Bar & Scen, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sverige

OM EVENEMANGET

SINGELAKTUELLA OLIVIA LOBATO ÅKER PÅ VÅRTURNÉ

Biljetter ute nu via Tickster.com

I sommar har Olivia Lobatos namn synts på flera festivalaffischer över hela landet och hon har befäst sig som en av våra mest lovande nykomlingar. Idag släpper hon nya singeln ”Fan va dyrt” och en fem datum lång turné som äger rum tidigt 2024.

Efter succén med genombrottet ”Syrener” har Olivia hittat hem i sitt artisteri både i musiken och på scen. Under sommaren har hon spelat på några av landets största festivaler som Lollapalooza och Way Out West. I början av september öppnade hon för Benjamin Ingrosso under rekordkonserten på Huskvarna Folkets Park och trots sommarens framgångar är hon fortfarande i startgroparna av vad som spås bli en mycket lovande karriär.

Debuten gav Olivia nomineringar till både P3 Guld och Grammis och hennes träffsäkra musik fortsätter att beröra publik. I juni tog Olivia studenten, samtidigt släpptes en av årets skolavslutnings-anthems ”Resten av vårt liv”. Därefter har turnélivet och tiden i studion gått om vartannat och idag kommer äntligen mer ny musik i form av singeln ”fan va dyrt”.

I februari åker Olivia ut på sin första klubbturné med start i Köpenhamn den 22 februari och final på hemmaplan på Kollektivet Livet Bar & Scen i Stockholm. 

_______________________

LÄMNA VÄSKAN HEMMA ♥

3/11 2023 beslutade Polismyndigheten om nästan totalt väskförbud på större evenemang i Sverige. Vi på Kollektivet Livet Bar & Scen tillåter därför endast mindre väskor MAX lika stora som ett A4-papper, 29.7 cm x 21 cm på alla våra evenemang. Alla väskor genomsöks, inga väskor tillåts hängas in i garderoben. För mer info surfa in på Polisen.se

DELA DETTA EVENT

bottom of page