top of page

fre 16 juni

|

Terrassen

Live på terrassen — Little Lies EP release | Fri entré!

Kom och fira releasen av nya EP:n ‘Us Against The World’!

Live på terrassen — Little Lies EP release | Fri entré!
Live på terrassen — Little Lies EP release | Fri entré!

TID OCH PLATS

16 juni 17:00 – 17 juni 01:00

Terrassen, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sverige

OM EVENEMANGET

Med senaste singeln ‘Carolina’ hyllades Little Lies bland annat av PSL och flertalet bloggar i UK med ord som “med influenser från både klassisk rock och soundtracks drogs vi till de cinematiska inslagen i Little Lies musik (The Wild Is Calling)”. Nu är duon aktuella med sin första EP ‘Us Against The World’ där de demonstrerar sin musikaliska bredd och omisskännliga känsla för lyrik och melodi. Bandet blev direkt efter första singeln signat av All Things Live och har flera gig bokade under sommaren.

“Med den här EP:n så kan du höra en samling av låtar som vi känner oss väldigt stolta över och som vi tror kommer att ge en känsla av vad för typ av band Little Lies är och hur vårt kommande album ‘Destination Unknown' kommer att låta.“

Mikael Nordgren och Anna Maria Espinosa har tillsammans skapat Little Lies - ett hjärteprojekt som fått ligga och gro och bida sin tid med flera låtar som levt med dem båda länge, som nu äntligen släpps för världen att höra. Tillsammans har de skapat något unikt på Sveriges musikscen med Mikael Nordgrens skarpa och nytänkande produktioner och tillsammans med en av Sveriges mest etablerade röster i Anna Maria Espinosa - bryter Little Lies ny mark.

Kom och fira releasen av nya EP:n ‘Us Against The World’!

Pre-save 'Us Against The World' här: https://lnk.to/UsAgainstTheWorld-EP

DELA DETTA EVENT

bottom of page