top of page

lör 21 okt.

|

Kollektivet Livet Bar & Scen

Live — Samling: Releasefest | DJ: Wilhelm Tengdahl

Efter 7 års tystnad är duon Samling äntligen tillbaka med ny skiva som släpps 6 Oktober. Det firar vi med en storslagen releasefest såklart!

Live — Samling: Releasefest | DJ: Wilhelm Tengdahl
Live — Samling: Releasefest | DJ: Wilhelm Tengdahl

TID OCH PLATS

21 okt. 20:00 – 22 okt. 03:00

Kollektivet Livet Bar & Scen, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sverige

OM EVENEMANGET

Biljetter ute nu på Tickster.com!

Live: Samling

DJ: Wilhelm Tengdahl

Lördag 21 Oktober 2023

Kollektivet Livet Bar & Scen

Dörrar 20.00, 180kr + serviceavgift

20årsgräns (18 med förköpsbiljett)

___

Efter ett sju år långt uppehåll är Samling äntligen tillbaka med det nya albumet “Autisten” som släpps 6:e oktober. Detta ska givetvis firas med stor baluns och spelning på Kollektivet Livet. Bakom skivspelarna står Wilhelm Tengdahl med flera. Och som om detta inte var nog kommer kvällen även bjuda på överraskningar och ett spännande önskelåts-dansrum!

Det nya albumet ”Autisten” släpps på Berlinbaserade Robotor Records som drivs det tyska rockbandet Kadavar. Nya skivan är ett melodispäckat album med ett brett spektrum av låtar. I alla fall som man frågar Samling och Max Groundstroem själv.

”Jag lyssnar knappt på hela album längre, det blir mest enstaka låtar här och där från olika band och artister. Så jag tänkte ’varför inte bara se på den här skivan som en playlist’, vilket underlättade hela processen och gjorde att jag kände mig fri att ta andra kreativa beslut.”

Samling grundades sångaren och låtskrivaren Max Groundstroems vars mix av pop, rock och neo-psykedelia har gett dem en plats i den skandinaviska musikscenen. Musiken är känd för sina hooks, stora melodier och sväng, och använder ofta humor i texterna för att utforska känslor av isolering och socialt utanförskap.

DELA DETTA EVENT

bottom of page