top of page

fre 05 maj

|

Kollektivet Livet Bar & Scen

Live — Svart Katt & Per och Olof

Live — Svart Katt & Per och Olof
Live — Svart Katt & Per och Olof

TID OCH PLATS

05 maj 2023 19:00

Kollektivet Livet Bar & Scen, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sverige

OM EVENEMANGET

Live Fredag 5 Maj 2023 

Svart Katt 

Support: Per och Olof 

Dörrar: 19.00 Live från ca: 20.00

Biljetter ute nu! https://secure.tickster.com/sv/b6kplxjutdxkcu4/products

Svart Katt 

Svart katt är punkbandet som inte riktigt identifierar sig med punkscenen. Trots det har få svenska band blivit så respekterade för sin ärlighet, uppriktighet och råhet. Allt som definierar punken. Svart katt är lika hemma på scenen på ett klassiskt punkhak som på Debaser, i Tyskland som i Sverige, och deras tidigare skivor finns utgivna på kassett i Malaysia och Frankrike. När Johan, Robin och Micke, som utgör bandet, uppmanas att beskriva sin musik säger de att folk får kalla det vad de vill, men beskriver själva musiken som i mångt och mycket avskalad. “Inget överflöd, låtarna är ganska enkla – men ändå fullmatade”, säger basisten Robin.

Hittills har det ofta resulterat i låtar som klockar in på under två minuter, men på nya albumet "Svart Katt" som släpptes i november 2022 är det faktiskt flera låtar som är över tre minuter långa.

Per och Olof 

Per och Olof är en Malmöbaserad soloartist som är signad till Rama Lama Records. Projektet kom till efter att Per-Olof flyttat runt och studerat olika konstutbildningar innan han landade i Malmö, med sig hade han ett flertal låtar i form av punkdemos som sedan förfinats och polerats till poplåtar i studion med Joakim Lindberg.

Efter att under hela sitt musikaliska liv spelat i olika punkband, som det egna projektet Alkoholisten och Avrådan, ville han nu göra något "snällare", "finare" och mer ärligt. Resultatet blev Per och Olof där det raka och enkla från punken följt med in i popen och skapar något direkt tilltalande. Per och Olof är en artist som hittar styrkan i det repetitiva och enkla. 2022 släpptes samlingsalbumet 'Rädd häst' med alla Per och Olofs låtar hittills.

Vi ses på Kollektivet Livets Scen inne på Stadsgårdsterminalen!

DELA DETTA EVENT

bottom of page