top of page

ons 24 maj

|

Kollektivet Livet Bar & Scen

Live — SVEA med vänner | Fri entré!

Nu är det äntligen dags för spelning i hemstaden Stockholm igen där SVEA bjuder på musik och fest på Stadsgårdsterminalen med sitt band och tillsammans med några av sina artistvänner.

Live — SVEA med vänner | Fri entré!
Live — SVEA med vänner | Fri entré!

TID OCH PLATS

24 maj 2023 19:00

Kollektivet Livet Bar & Scen, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sverige

OM EVENEMANGET

Live Onsdag 24 Maj på Kollektivet Livets Scen SVEA med vänner 

Dörrar 19.00 

Fri entré! 

____________

SVEA har rivstartat sitt nya kapitel som artist med singlar som kaxiga “Iconic”, samarbetet med franska duon Ofenbach med “Body Talk” och den lekfulla ny singeln “Effort”. Samtidigt som hon färdigställer sitt kommande debutalbum så har SVEA hunnit uppträda på på norska showcase-festivalen By:Larm, uppträtt framför tusentals på Stora Vega i Danmark och åkt på promoturné i Tyskland. Hon har fått en flygande start i Europa med placering på Europeiska radiotopplistan, hundratusentals views på sin sinaste musikvideo “Effort” och i sommar väntas spelningar på stora festivaler och scener runt om i Europa.

Nu är det äntligen dags för spelning i hemstaden Stockholm igen där SVEA bjuder på musik och fest på Stadsgårdsterminalen med sitt band och tillsammans med några av sina artistvänner. Kom på fest och lyssna på ny musik från SVEA och vänner! 

Lyssna på Spotify: http://open.spotify.com/artist/4XtfY4CBieEfqF3CSiPrRx...

DELA DETTA EVENT

bottom of page