top of page

lör 23 sep.

|

KL BAR & SCEN

LUST FOR LIVE 23/9: K-X-P + JUNODEF + AUDIONOM + GLASHUS | Kollektivet Livet

Kollektivet Livet Bar & Scens nya livekoncept: LUST FOR LIVE! Upplaga nr 2

LUST FOR LIVE 23/9:  K-X-P + JUNODEF + AUDIONOM + GLASHUS | Kollektivet Livet
LUST FOR LIVE 23/9:  K-X-P + JUNODEF + AUDIONOM + GLASHUS | Kollektivet Livet

TID OCH PLATS

23 sep. 21:00 – 24 sep. 03:00

KL BAR & SCEN, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sverige

OM EVENEMANGET

Kollektivet Livet Bar & Scen fortsätter sitt nya livekoncept: LUST FOR LIVE! ⁠

Upplaga nummer två blir Lust for ROCK/KRAUT/SYNTH!

❤  Lördag 23 September 2023⁠, dörrar 21:00

❤  LIVE: K-X-P + JUNODEF + AUDIONOM + GLASHUS

❤   DJ:s Fly Interzone feat. Liisa Nassir Tolonen

150 kr + serviceavgift via Tickster.com:  https://secure.tickster.com/v0bjh498ptmxcem 

20 årsgräns, 18 år med förköpsbiljett

Kollektivet Livet Bar & Scen

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

K-X-P (FI)

Finska K-X-P är ett post-kraut acid house band som ger en gåshud live! Vi snackar ett elektroniskt pulserande sväng och hypnotiska rytmer. Krautrocken i K-X-Ps sound låter som om NEU! och Kraftwerk befann sig på en rymdtripp tillsammans. Bandet har spelat ihop i över ett årtionde och på scen framkallar deras repetitiva trummande och primitiva skrikande en alldeles särskild rå energi – som dessutom toppas med intensiva visuals.

Lyssna: shorturl.at/jpSU3

JUNODEF

Junodef är svenska musiker verksamma på Londons undergroundscen. Med sin doomsday pop/art rock blandar trion melankoliska elektroniska beats och tunga gitarriff med vackra stämmor. Allt detta skapar ett nostalgiskt sound som ändå lyckas kännas förvånansvärt fräscht och raffinerat. Warpaint, Chelsea Wolfe och Massive Attack är bara några exempel på fantastiska band som Junodef påminner oss om!

Lyssna: shorturl.at/BHR03

AUDIONOM

Det svenska experimentella rockkollektivet Audionoms kraftfulla sound gör sig extra bra just live. Vi talar om en arg och punkig ljudbild som trots sin frenesi känns lätt och upplyftande. Gruppen bildades i Stockholm och släppte en rad singlar mellan 1999-2002 vilka senare blev till debutalbumet "Retrospektiv". Sedan dess har Audionom släppt ännu två fullängdare och hittat till en hängiven fanskara med sin synthiga krautrock – inte helt olikt ett synthigare Silverbullit.

Lyssna: shorturl.at/bklT6

GLASHUS

Sydsvenska popduon Glashus kombinerar catchy melodier, snygga synthljud och dansanta beats med tänkvärda texter. Deras debutsingel “Droger, fester & panik” berättade om ett självdestruktivt festande som tar kål på relationer och där man fortsätter blunda för den bistra verkligheten. Duons senaste singel “Lush” är en melodiös popdänga om sexting och distansdejting som nått en stor publik nu i sommar.

​​Lyssna: https://shorturl.at/hIJZ3

DJ:s Fly Interzone feat. Liisa Nassir Tolonen

Fly Interzone feat. Liisa Nassir Tolonen kommer och lirar på denna maxade liveklubb-kväll!är rockklubben som också är ett flygbolag, där varje klubbtillfälle är en flight. Räkna med skivor inom Kraut/Wave/Psych! WOW!

Musikälskaren, radioproducenten och kulturmogulen Liisa Nassir Tolonen navigerar lika självsäkert i obskyra musikaliska sammanhang på bägge sidor av Ålands hav. 

Lyssna här: https://on.soundcloud.com/GKrKb

I höst skräddarsyr Kollektivet Livet tematiserade konsertkvällar med minst 3 stycken liveakter inom liknande genre på stora scen! Handplockade band, både nya och okända blandat med lite mer etablerade och världsvana.⁠

DELA DETTA EVENT

bottom of page