top of page

lör 16 sep.

|

Kollektivet Livet Bar & Scen

LUST FOR LIVE — Kanot + Totempappa + Toad Venom | DJs: Pjamashuset

Kollektivet Livets nya liveklubb-koncept Lust for Live arrangerar en stökig lördag med lust for PSYCHEDELIC DANCE / ROCK!

LUST FOR LIVE — Kanot + Totempappa + Toad Venom | DJs: Pjamashuset
LUST FOR LIVE — Kanot + Totempappa + Toad Venom | DJs: Pjamashuset

TID OCH PLATS

16 sep. 21:00

Kollektivet Livet Bar & Scen, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sverige

OM EVENEMANGET

Biljetter ute nu! Tickster.com

Kollektivet Livet Bar & Scen presenterar sitt nya liveklubb-koncept:

🎤LUST FOR LIVE!🎤 ⁠Denna upplaga bjuder på lust for PSYCHEDELIC DANCE / ROCK.

💛 Lördag 16 September 2023⁠

💛 LIVE:  KANOT + TOTEMPAPPA + TOAD VENOM

💛 DJs: PJAMASHUSET⁠

Dörrar 21:00 ⁠

150kr + serviceavgift

Biljettsläpp Torsdag 31 Augusti kl 12.00 via Tickster.com

Evenemanget har 20-årsgräns (18 år med förköpsbiljett)

*I höst skräddarsyr Kollektivet Livet tematiserade konsertkvällar med minst 3 stycken liveakter inom liknande genre på stora scen! Handplockade band, både nya och okända blandat med lite mer etablerade och världsvana.⁠ Kvällarna packeteras med etablerade DJs som ser till att det alltid finns passande ljudvågor på våra dansgolv.*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

TOAD VENOM

Toad Venom är ett gäng rökande paddor som vägrar vara likadana som alla andra. Å ena sidan sinnesutvidgande, explosiv och ritualistisk rymdpop, å andra sidan ett vanligt psychrockband. Den Göteborgsbaserade kvartetten gör rock’n’roll vars attityd andas kaftaner och utsvängda jeans. Låttitlar som “Fraggelgaggel” säger samtidigt att bandet inte tar sig själva på så extremt allvar... Live ger Vera Venoms starka sång tillsammans med de stadigt mullrande basgångarna en upplevelse som blir exakt så ovanlig som Toad Venom vill att den ska vara!

Lyssna: https://shorturl.at/hstIU

TOTEMPAPPA

Att döpa ett album till “Styrkekram” är bara det ett statement när man gör högoktanig actionmusik bestående av krautiga trummor och speedade gitarrer. Men faktum är att Stockholmarna Totempappa är solskenskraut som vill läka världen och bada i gemenskapens vackra ljus. Ett svenskt King Gizzard & The Lizard Wizard som låter lika fantastiskt vare sig de sjunger på svenska eller engelska. Missa inte detta band som är starkt up and coming!

Lyssna: https://shorturl.at/boDV1

KANOT

Psychfunkens nya försvarare är tillbaka på Kollektivet Livet, denna gång med fullt band. Kanot släppte sitt första fullängdsalbum på Höga Nord Rekords i slutet av november 2022 - fantastiska "Textile Fantasies”. Albumet tar oss till ett parallellt universum där nittiotalet aldrig hände. Nu är vi inget annat än IVRIGA till och höra detta live på scen. På festivalen PLX 2023 tog Kanot oss senast med storm, när de på Klippan i eftermiddagssolen glänste med distade gitarrer och en scen fylld av rök och ekon. Kalla det psykedelisk stavgångsmusik, primitiv dansmusik eller spekulativ folkmusik - det är fri musik, för den smartaste och dummaste eleven i klassen.

Lyssna: https://shorturl.at/afjQZ

PJAMASHUSET

De underbaraste vinylspinnarna i Stockholm som ser till att vi dansar och älskar från kvällens start till slut. Under tre års tid har Pjamashuset smörjt dansgolv på ställen som Gagnef, Trädgården, skogar och sliriga barer med sina otroligt mysiga, dansanta, sexiga, vilda och otippade ljudspår.

Lyssna: on.soundcloud.com/NQB94

DELA DETTA EVENT

bottom of page