top of page

lör 27 maj

|

Terrassen

Omen #001 - Terrassen 18-22 (Adam Ömen+Fancy Aliens Dancing+friends)

Smygpremiär för "OMEN" - Stockholms nya hubb för House/Techno med en oslagbar utsikt!

Omen #001 - Terrassen 18-22 (Adam Ömen+Fancy Aliens Dancing+friends)

TID OCH PLATS

27 maj 18:00 – 22:00

Terrassen, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sverige

OM EVENEMANGET

Ni kanske har bevittnat Fred again.., Four tet och Skrillex framfart i USA men tyckte inte att det fanns något liknande i Stockholm? Ett öppet kollektiv som alltid bjuder upp nya gäster och delar med sig av ny musik. För att kunna ha roligt och glömma den mörka världen en liten stund, utan att gömma oss bakom dolda pins med hemliga adresser i ett regnigt Nacka.

LINEUP:

ADAM ÖMEN

Tidigare Mountain Bird som sedan tidig ålder blev signad av Universal. Sedan har han släppt musik via Nettwerk Music och samarbetar just nu med Elderbrook m.fl. 2020 blev hans singel "Quit" viral i Ukraina och spelats flertalet ggr på BBC Radio 1.  Nu har han stegat vidare in i den elektroniska världen för gott. Med nytt management i LA stuvar han om helt. Nytt Namn, ny stil, nya samarbeten, ny musik i vinter och nu även ny klubb hos oss.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/7qgoZVQos5syVQ89CWYk2v...

FANCY ALIENS DANCING

(F.A.D.) är en producent, låtskrivare och DJ som spelat på några av de största klubbarna i Stockholm. Han har även producerat musik tillsammans med Swedish House Mafia på låten ”Time” och Otto Knows på låten ”Lover”. Med en tidig passion för musik började han redan som 12 åring att agera DJ och har sedan dess finslipat sina färdigheter på klubbar runt om i Stockholm, men också öppnat upp för Summerburst pre-party för några månader sen.

https://open.spotify.com/artist/7FF9hZa0wy3nwZyfz1F8Bn...

Mer artister TBA!

DELA DETTA EVENT

bottom of page