top of page

fre 06 okt.

|

Kollektivet Livet Bar & Scen

PREMIÄR! Musik på riktigt — Fieh (LIVE)

En helt ny klubbsatsning med fokus på funk, house, hiphop, reggae och dancehall med dansant livemusik + DJs! Arrangerat av FKP Scorpio.

PREMIÄR! Musik på riktigt — Fieh (LIVE)
PREMIÄR! Musik på riktigt — Fieh (LIVE)

TID OCH PLATS

06 okt. 21:00 – 07 okt. 03:00

Kollektivet Livet Bar & Scen, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sverige

OM EVENEMANGET

Åldersgräns: 18 år

_________________________________

MUSIK PÅ RIKTIGT

Live på scen: Fieh

DJ’s: Edvin Edvinson & Anton Klint | DJ VV & DJ Demba | Johanna Beckman

150kr + serviceavgift

Biljetter via Tickster.com

På senare år har vi saknat en klubb för riktigt svängig livemusik. Vi har saknat att kunna dansa till stora, dansanta liveband. Nu gör vi något åt det med en helt ny klubbsatsning. Egentligen hade vi kunnat döpt den till Musik för att skaka röv, men Musik På Riktigt känns mer på pricken.

Genremässigt drar Musik På Riktigt åt funk, house, hiphop, reggae och dancehall – men alltid spelat av ett riktigt grymt liveband med analoga instrument på scen. Premiären av Musik På Riktigt gästas av det norska bandet Fieh.

Om Fieh:

Fieh är flaggbäraren för den norska ”future soul”. Efter att ha imponerat på stora festivaler och konsertscener både hemma i Norge och internationellt är de nu aktuella med sitt tredje album ”III”. Albumet tar upp teman som kärlek, livet som musiker, sorg och ambitioner, och frontkvinnan Sofie Tollefsbøl skildrar det hela med sin råa och allsidiga otroliga röst. Bakom groovy komp och catchiga beats ligger ett lyriskt djup och tidvis melankolisk tematik som gör det hela till en genuint äkta upplevelse.

DELA DETTA EVENT

bottom of page