top of page

ons 04 jan.

|

Ankomsthallen

Prisma Barn & Unga presenterar: Pyssel & Poesi!

Kostnadsfri Jullovs-workshop med ordkonstnären Charlotte "Dymo" Svedner. OBS! MAX ANTAL 20 DELTAGARE! REGISTRERA GENOM LÄNKEN! Ålder: 9-12 år Café med fin utsikt finns för väntande vuxna eller hungriga barn. När: Onsdag 4 januari kl 10.00-12.00, eller, 13.00-15.00. Välj en tid som passar er bäst!

Prisma Barn & Unga presenterar: Pyssel & Poesi!
Prisma Barn & Unga presenterar: Pyssel & Poesi!

TID OCH PLATS

04 jan. 10:00 – 15:00

Ankomsthallen, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sweden

OM EVENEMANGET

Under 2 dagar möts barn på Stadsgårdsterminalen för att delta i workshopen "Pyssel & Poesi!".

Deltagarna kommer ledas av Charlotte Svedner, hon jobbar som poet och har sedan år 2013 publicerat sin poesi på instagramkontot DYMOSTHLM. 

Barnen kan förvänta sig lustfyllt lärande, kreativt skapande och en trygg miljö att prova olika skrivtekniker, såväl individuellt som i grupp. Workshopen genomsyras av färg och form, klippa och klistra och andra kreativa uttryckssätt för att skapa en sinnrik och konstnärlig atmosfär.  Att återanvända sådant som anses förbrukat och att göra skatter av skrot är även det ett av Charlottes hjärtefrågor och dyker därför alltid upp på ett eller annat sätt under varje workshop.

Deltagandet avser antingen tiden 10-12 eller 13-15.

Det främsta målet för workshopen är att deltagarna ska lämna med en stärkt tillit till den egna förmågan och även med minst ett färdigt alster. 

Varmt välkomna!

Obs! Platser är begränsade, anmäl er via länken. 

Ett barn per anmälan. Bekräftelse kommer via email.

DELA DETTA EVENT

bottom of page