top of page

sön 25 juni

|

Kollektivet Livet Bar & Scen

Roots Rock Reggae — Live: Mortimer

Missa inte denna fantastiska jamaicanska artist som liknas med legender som Bob Marley, Jacob Miller m.fl.!

Roots Rock Reggae — Live: Mortimer
Roots Rock Reggae — Live: Mortimer

TID OCH PLATS

25 juni 17:00 – 26 juni 01:30

Kollektivet Livet Bar & Scen, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sverige

OM EVENEMANGET

Biljetter ute nu på Tickster.com

Han kan liknas med Bob Marley, Jacob Miller, Donny Hathaway, såväl som samtida hitmakare och har Stephen Marley och John Legend som influenser.  

Mortimer är en jamaicansk inspelningsartist på uppgång; en lovande sångare med en fängslande röst, som är lika bekväm med att skapa traditionell roots-reggae som samtida jamaicansk musik, och som dansar mellan de två för att avslöja ett sound som blandar hans gamla själskänslighet med modern ungdomlighet. 

Mortimers röst glider utan ansträngning mellan en raspig, rökig alt och en silkeslen falsett, med en okunnig leverans som har blivit signaturen för hans sound.⁣ ⁣ Född i Kingston, Jamaica, men uppvuxen på landsbygden i Whitehall, St. Elizabeth (Jamaica), som ung, hade Mortimer drömmar om att bli soldat eller bilingenjör, men dessa ambitioner tog sig snart tillbaka till musiken.⁣ ⁣ Mortimer släppte sitt första projekt Message Music 2014 via VP Records, en satsning på fyra låtar producerad av Jay Crazie Records. Utgivningen fick positiva recensioner och cementerade hans engagemang för en musikalisk karriär.⁣  

"Jag gör musik för att det är min första kärlek och där min passion ligger. För mig handlar det om ett budskap... Ett av kärlek, hopp, vänlighet, osjälviskhet, och även en möjlighet att dela en bit av mig själv med andra." säger han.

7pm-01pm

Music By Soundkilla

DELA DETTA EVENT

bottom of page