top of page

fre 22 sep.

|

KL BAR & SCEN

Showcasefredag! — Live: Emma-Lee Andersson + Malin Christin + Elin Wiigh | Fri entré

Tre svenska singelaktuella popartister kör ett showcase!

Showcasefredag! — Live: Emma-Lee Andersson + Malin Christin + Elin Wiigh | Fri entré
Showcasefredag! — Live: Emma-Lee Andersson + Malin Christin + Elin Wiigh | Fri entré

TID OCH PLATS

22 sep. 19:00

KL BAR & SCEN, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sverige

OM EVENEMANGET

Sony Music och All Things Live bjuder på en showcasekväll med singelaktuella artisterna Emma-Lee Andersson, Elin Wiigh och Malin Christin!

Dörrar 19.00, fri entré!

EMMA-LEE ANDERSSON

Artisten och låtskrivaren Emma-Lee Andersson är tillbaka med ny musik efter ett händelserikt 2022 där hon släppte debuten ”Emma-Lees bittra jävla debut-EP” och var förband åt bland andra Myra Granberg och Kristofer Greczula. Våren 2023 släptes sedan ”Ditt Bästa Ligg” och nu den 29 september släpps ”Älta” som är det första vi får höra från hennes kommande EP. 

- "Mina låtar är som ett sätt att hantera mina fel och brister, mitt övertänkande och mitt sköra ego. Jag vill vara brutalt ärlig med mina tankar och känslor och det kan bli obekvämt ibland men jag tror att de flesta kan relatera till texterna." säger Emma-Lee.

MALIN CHRISTIN

Äntligen är Malin Christin tillbaka med ”Dance These Tears Away” (pianoversionen) som hon gjort succé med på Tiktok! Popartisten och låtskrivaren släppte sin debut-EP "Kär i kärleken" hösten 2021, och i fjol gjorde hon debut i Melodifestivalen med popballaden "Synd om dig".

ELIN WIIGH

I maj släppte Elin sin virala hitlåt ”Mammalåten” och nu är hon aktuell med sin nya singel ”People Pleasin’” – en varm countrypopdröm! Elin Wiigh har skrivit egen musik och framfört den på både små och stora scener sedan hon var 9 år gammal, alltid med siktet mot en stor artistkarriär. Elins humor och ärlighet är en stor del av hennes artisteri, och när hon står på scenen får publiken ta del av hennes känslosamma musik i kombination med hennes humor, ös och klös.

DELA DETTA EVENT

bottom of page