top of page

tors 31 aug.

|

Kollektivet Livet Bar & Scen

TT Tillsammans på turné! | Fri entré

Våra absolut bästa öltillverkar-vänner (TT) Three Towns arrangerar en helkväll av fest med artister och kreativa partners!

TT Tillsammans på turné!  | Fri entré
TT Tillsammans på turné!  | Fri entré

TID OCH PLATS

31 aug. 21:00 – 01 sep. 01:00

Kollektivet Livet Bar & Scen, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sverige

OM EVENEMANGET

TT Tillsammans på turné – en resa med kärlek, inkludering och vänskap - 

Kollektivet Livet Bar & Scen - Stockholm 31/8 – Fri entré!

Three Towns – TT – svenskarnas favoritmellanöl, älskar människor som vågar följa sina drömmar och gå sin egen väg. Den 31 augusti - 2 september åker vi därför på roadtrippen TT Tillsammans, med artister, konstnärer, tatuerare och sneakerheads. Vi stannar i Stockholm, Göteborg och Malmö där vi bjuder in till tre kvällar med god stämning, bra musik och kreativa samtal. 

Med på turnén följer både artister och kreativa partners - konstnärer och tatuerare som gör sina egna tolkningar av TT. Varje kväll kommer gästerna att kunna köpa prints, tatuera sig och snacka sneakers med Sneakershyllan, som också följer med på turnén. För musiken står Jubël, Svea och Swedish Kamasutra, bakom spelarna står Girls Want Girls.

Sedan starten 1955 har TT trott på den fria tidens potential, att livet är värt att leva och blir ännu bättre när det delas med andra människor. TT Står för den fria tidens potential. Att livet är värt att leva och att det görs bäst i sällskap med andra människor. Och så har TT alltid gjort.

Fri entré! Välkommen till TT Tillsammans!

Artister och kreativa partners:

Angelica Björck Sciuto

Fay Khodaperest

Girls Want Girls

Jacqueline Ilijin

Jessica Jämting

Jubël

Salomé Elliot

Svea

Swedish Kamasutra

Sneakershyllan

Walther Stenmark

Arrangörer:

Adwyse, Nöjesguiden och Galatea

OM TT:

TT är sedan 1955 Sveriges mest älskade mellanöl, känt för sin rika historia och högkvalitativa bryggning. Dagens TT mellanöl är en modern, ekologisk lyxvariant av det fina originalreceptet, bryggd med kärlek och precision på noggrant utvald malt och med varsamma mängder Tettnanger (en av världens fem ädelhumlesorter). Resultatet är en frisk, glittrande lager med aromatiska och fruktiga dofter, och försiktiga inslag av bröd och citrus.

DELA DETTA EVENT

bottom of page