top of page

sön 30 apr.

|

Kollektivet Livet Bar & Scen

Valborg! — med Rama Lama Records & Disco Mondo

"Vad skriker Valborg mer än indie och disco?", har ingen sagt någonsin. Rama Lama Records bjuder in till en sprudlande valborgsfest på Kollektivet Livets Bar & Scen med livemusik från några av Stockholms bästa indieband och fantastiska discoklubben Disco Mondo mellan och efter liveakterna.

Valborg!  — med Rama Lama Records & Disco Mondo
Valborg!  — med Rama Lama Records & Disco Mondo

TID OCH PLATS

30 apr. 20:00

Kollektivet Livet Bar & Scen, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm, Sverige

OM EVENEMANGET

30 april 2023 20.00 - 03.00 Fri entré före 21.00 150 SEK efter som säljs endast i dörren

_________________________________________

Melby 

Vid en första slarvig lyssning kanske Melby bara verkar vara ännu ett härligt, charmigt indieband. Men om du ger dem lite mer uppmärksamhet märker du snart att deras universum är mycket större än så. De lyckas komma åt känslor och stämningar långt utanför det vanliga i genren. Gitarrer, trummor, synthar och bas dansar runt varandra och skapar ständigt nya harmonier och dynamiker. En intrikat väv som binds samman av Matilda Wiezells magiska röst, och blir till fulländade pop-juveler, kryddade med lika mycket melankoli som eufori.

Sedan 2016 har man gett ifrån sig en EP och två album, allra senast förra höstens 'Looks like a map' via Rama Lama Records. Deras blandning av indie, folk, psych, rock och pop har hyllats världen över och charmat publiker i Skandinavien, Tyskland och England.

Agitator 

Lyckligt kära Agitator är radioaktiva synthar, sjövilda kaskad trummor, livsfarliga basgångar, motorsågsgitarrer och en sångare. Nästa generations undergroundband är här och Agitator går utan tvekan först i ledet.

Nära Döden 

Nära Döden består av fyra vänner med rötter i bland annat Randiga Rut, Harpun, Gluer och KNASH. Musiken för tankarna till band som Hanna Hirsch, Eter och Vånna Inget. Ett giftermål av ösig punkpop och ärliga, inte sällan trallvänliga, texter.

Debutalbumet "Slänger Ingenting" släpptes i februari 2023 på Septembernatt. Det pendlar mellan det uppriktiga och utmålande, det svängiga och raka, det ärliga och det råa.

Senare i vår är Nära Döden tillbaka med en ny singel.

Disco Mondo 

Disco mondo è mondo disco Do a little dance, make a little love, under neonljus och i extas. Nu är DISCO MONDO tillbaka vid Stockholms kulturella oas Stadsgårdsterminalen. Återigen är det dags för klubben där kärleken för disko hyllas och lyser som skenet från en spegelkula. Knäpp på platåskorna och kliv in i en värld av disko från då och nu - från 70’s och 80’s till nu disco, från Italo och synth till indietronica. Detta vill ni inte missa!

DELA DETTA EVENT

bottom of page